Altres serveis

Els anys d’experiència i la proximitat als nostres clients ens han permés atendre diversitat de consultes, necessitats i servicis relacionats amb les piscines, amb la qual cosa li podem assessorar si el que vosté necessita és una piscina de nova construcció o la remodelació de la mateixa.

També li podem ajudar amb altres temes relacionats amb les piscines, com són bombes de calor, cobertes automàtiques o manuals, tanques de seguretat, filtres, bombes, quadros elèctrics, focus, etc…

Així mateix li podem prestar el nostre assessorament, si té taulellets solts, si creu que pot tindre fugues d’aigua, la piscina necessita ser rejuntada, la coronació es troba en mal estat, si és convenient canviar l’arena del filtre o per a la recuperació d’aigües en mal estat.

En HIDRIS Pool Services Jávea treballem en col·laboració amb les millors empreses de la zona per a donar-li el servici més eficaç, competitiu i professional, gestionant i supervisant tots els treballs, per i per a vosté.

Som tècnics especialistes exclusivament en piscines perquè creem que és la millor forma d’aconseguir els millors resultats en la nostra professió i és per això que no ens dediquem a altres activitats no relacionades amb les piscines.

No obstant això, som conscients que alguns dels nostres clients necessiten altres serveis complementaris, com per exemple el manteniment de jardins, per això i pel fet de ser de Xàbia li podem assessorar també en eixe i altres aspectes, per a satisfer el servici que necessita.Desarrollado por Mima