Salut i seguretat

Banys més saludables i segurs. Utilitzem marques de primera qualitat per a analitzar i tractar cada un dels paràmetres químics.

Des de l’antiguitat són coneguts els efectes terapèutics i saludables de l’aigua; en quant es referix a l’aigua de la piscina, una cosa que és molt important tindre en compte a l’hora de disfrutar d’ella en les seues diferents possibilitats, és la qualitat de l’aigua, podríem dir “La salut de l’aigua en si mateixa“. Ha d’estar equilibrada químicament així com prou desinfectada i filtrada, para a més de saludable estar atractiva conservant les característiques organolèptiques adequades.

És per això que utilitzem una de les marques més prestigioses del mercat per a analitzar els quatre paràmetres químics més importants, que són: PH, clor lliure, alcalinitat i estabilitzen-te.

També és molt important la seguretat, sobretot si hi ha xiquets menuts o mascotes. Per això és vital estar atents en tot moment o adoptar mesures de seguretat que ens eviten qualsevol tipus de riscDesarrollado por Mima