Manteniment i neteja de piscines

La piscina és una gran inversió, que cal cuidar adequadament. Per què passar hores intentant posar la piscina en les seues millors condicions, quan els nostres tècnics, poden cuidar d'ella perquè estiga transparent, cristal·lina, brillant i a més saludable al llarg de tot l'any amb preus molt raonables.

Tots els tècnics en manteniment d’HIDRIS Pool Services Jávea tenen l’experiència i coneixements necessaris per a mantindre la piscina en els seus millors estàndards de qualitat, controlant periòdicament, tant els paràmetres químics més importants: Ph, clor, alcalinitat i estabilitzant, com la neteja física.

A més, controlem el funcionament dels equips de filtració i altres aspectes importants de la seua instal·lació com a taulellets, juntes, focus, escales, cobertes, esquimers, flaps, bombes, filtres, etc…, buscant en tot moment allargar la vida de tots els components de la seua instal·lació.

Només usem els millors químics amb Certificat Europeu de Qualitat per a mantindre el perfecte equilibri químic de l’aigua.

Som conscients que a sovint el client no està a casa. El nostre deure és guanyar-nos la seua confiança amb la nostra professionalitat en cada una de les nostres visites. Per això, a més i com a valor afegit als nostres servicis si observem quelcom anormal o estrany en la seua propietat li avisem amb la major brevetat possible.

Si ho desitja, envie’ns un e-mail o cride’ns per a concertar una cita, li farem un estudi de les condicions de la seua piscina i de la salut de l’aigua, sense cap compromís i totalment gratuït.Desarrollado por Mima